Ziraat Forum

Buradasınız:
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
  • default color
  • green color
  • blue color
Ziraat Forum
Hoþgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriþ ya da Kayýt.
Kayýp Parola?
Cvp:yardýmýnýza ihtiyacým var (1 _JB_PATHWAY_VIEWING)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

Baþlýk: Cvp:yardýmýnýza ihtiyacým var

gVz (Kullanýcý)
Yeni Ziraatçi
Gönderiler: 1
graphgraph
yardýmýnýza ihtiyacým var 31/07/2008 02:22 Baþarý: 0  
iyi günler.. ben bi öss maðduruyum ve dün gece kýlavuzu incelerken akdeniz üniversitesi ziraat mühendisliði ilgimi çekti üniversite sosyal faaliyetleri ve erasmus uygulamalarýyla beklentilerimi karþýlýyor ancak ziraat mühendisliði hakkýnda daha geniþ bilgi almak istiyorum. iþin içinde olan kesim en mantýklý yol gösterici olur diye düþndm ziraat mühendisi ne yapar türkiyede yükselme þansý var mýdýr maddi olarak memnuniyet duyar mý iþ imkanlarý ve gelecekteki konumu nedir? beni aydýnlatýrsanýz çok sevinirim hoþçakalýn
  Herkesin yazý yazmasý yönetici tarafýndan engellenmiþtir.
hhhh54 (Kullanýcý)
Yeni Ziraatçi
Gönderiler: 3
graphgraph
Cvp:yardýmýnýza ihtiyacým var 01/08/2008 13:34 Baþarý: -1  
kardeþ ziraat mühendisinin iþ imkaný çokk aslýnda am akendini geliþtirisen ve arana bir eleman olursan. ziraat müh. imza yetkisi denetleyicilik yetkisi mesul müdürlük yetkisi ve üretim sorumlusu vb yetkileri barýndýracak kapasitede bir bölümdür. kendini geliþtirirsen ve araþtýrmacý bir yapýn varsa bu iþe gir yoksa hiç ugraþma derimmm. toprak ile bahçe ile ilgilenmeyii seviyorsan hiçç düþünmeden gir derimm bilirsin insan ile ugraþmak zordur. akdeniz ünivesitesinin þartlarýný biðlmiyorum ama ii bir üniversitye ziraat fakültelerinin sayýlý yyerlerinden biri oldugunu da unutma. antalya mevkide ziraat iþletmeleri çokk bunuda unutma...
tulayy (Kullanýcý)
Yeni Ziraatçi
Gönderiler: 1
graphgraph
Cvp:yardýmýnýza ihtiyacým var 02/08/2008 07:09 Baþarý: 0  
Mrh, Tabiki Türkiye'de iþ bulma þansýn fazla ama kendini ne kadar geliþtirdiðinle alakalý bu. Senin þimdeden hedeflerinin olmasý güzel. Eminim iyi þartlarda çalýþacaksýn.
ironi (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 235
graph
Cvp:yardýmýnýza ihtiyacým var 24/04/2009 15:44 Baþarý: 2  
tesekurler
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, _JJ_POWEREDBY FireBoardGönderileri Masaüstünüze Alýn